Alle priser inkl. MVA

Bell ADD - Servicerens

Diagnose / Feilsøkning

Dansk kvalitet og omsorg til din motor. Bell Add er et dansk selskap med mer enn 25 års erfaring innen ren motorteknologi. Alle våre produkter og rengjøringsmetoder er utviklet i nært samarbeid med importører, oljeselskaper, tekniske skoler og mer enn 2000 verksteder i Norden.

Eget laboratorium

Med sitt eget utviklings- og forskningslaboratorium har Bell Add et sterkt fokus på de spesielle utfordringene som det danske klimaet og kjøremønsteret byr på våre biler - og på konsekvensene av stadig strengere miljøkrav. Ved regelmessig bruk av Bell Add-kvalitetsprodukter forlenger du motorens levetid og unngår dyre verkstedregninger.

Rådgivning og utdanning

Bell Add gir råd og hjelp til alle landets verksteder for analyse, diagnostikk og feilsøking. Samtidig gjør vi kunnskapen og personalet tilgjengelig gjennom workshops og workshops for workshops i hele landet.

Ferdige løsninger

Hos Bell Add følger vi den tekniske utviklingen nøye for å fremstå som en troverdig og lojal partner, og leverer ferdige løsninger og høyspesialiserte produkter for rengjøring og vedlikehold av diesel- og bensinmotorer.