Søk
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Clutchsett VAG

  Et VAG clutchsett (Clutch kit) er designet for å oppgradere eller erstatte komponentene i clutchsystemet på biler fra Volkswagen Group (VAG), som inkluderer merker som Volkswagen, Audi, Skoda og Seat. Clutchsettet inneholder en rekke viktige deler som fungerer sammen for å sikre en jevn og effektiv kraftoverføring mellom motor og gir.
  Clutchsettet kan inneholde en clutchskive, clutchtrykkplate og utløserlager, som er nødvendig for å opprettholde riktig clutchfunksjon. Settet kan også inneholde et svinghjul, enten et tomassesvinghjul eller et enkeltmassesvinghjul, som fungerer med clutchen for å redusere motorvibrasjoner og støy.
  Tomassesvinghjul er mer avanserte og bidrar til å redusere vibrasjonen enda mer, mens enkeltmassesvinghjul er enklere og lettere.

  Sorter etter

  Koblingssæt - VAG 1.9 TDI / 2.0 TDI / 1.8T

  Koblingssæt med svinghjul, med skruesæt, med koblingsskive, med koblingstrykplade, uden centraludrykker, Ombygning fra dobbeltmassesvinghjul til enkeltmassesvinghjul
  kr 4.029,82 (NOK) eksl mva

  Koblingssett - VAG 2.0 TDI - Enkeltmasse

  Konvertering fra dobbeltmassesvinghjul til enkeltmassesvinghjul, med clutchtrykkplate, med svinghjul, med clutchskive, med utløserlager
  kr 4.471,27 (NOK) eksl mva

  Clutchsett - VAG Audi A4 / VW Passat 1.9 & 2.0 TDi 6 Speed

  Fits ALL VW / Audi / Seat and Skoda 4 Cyl 6 Speed Vehicles
  kr 5.038,85 (NOK) eksl mva