Kjølesystem

Alu kjøler for motorsport - Billige aluminiumskjølere i høyeste kvalitet

Hvis du har problemer med høy motortemperatur, så har vi løsningen. En oppgradering av aluminiumskjøler, i god kvalitet, til riktig pris. Den ekstra store overflaten av aluminiumskjøleren gir optimal, rask og effektiv kjøling for motoren din.

Fordelen med disse aluminiumskjølerne er at de er helsveiset og trykktestes til et høyere trykk, hvor den opprinnelige kjøleren ofte er komprimert og delvis av plast, slik at de ikke holder for biler hvor man har optimalisert motorytelse.

Hvis motoren er for varm, kan det ende med antennelse, noe som kan skade motoren!

Montering av aluminiumskjøler

I de fleste tilfeller vil de opprinnelige slangene bli resirkulerbare, men hvis du er i en større ombygning av bilen og trenger en spesiell slange, kan vi tilby rustfrie rør og silikonbøyninger, noe som muliggjør universell montering.

Når du bytter ut kjøler og slange, anbefaler vi at du bytter ut de gamle bingingene med nye rustfrie bindinger.

Det kan være nødvendig å montere en ny vifte på kjøleren da originalen ofte er utilstrekkelig. Våre kjølevifte er en enkel og billig løsning, som enkelt monteres direkte på kjøleren ved hjelp av vårt monteringssett. Du trenger ikke å lage braketter, osv.

Hvis slangene skal sendes nær avtrekk eller turbo, er det en god idé å skjerme for de svært høye temperaturene. For dette kan vi anbefale våre varmebeskyttelsesprodukter, som enten kan være i form av tape/bånd som snøres sammen rundt om på de veldig varme delene, som eksosrør og eksosmanifold i motorrommet. Det kan også være en turboinnpakning som også forbedrer spoolup på turboen og gir gasspedalen raskere respons.

Bilder og mål kommer snart. Ellers ta gjerne kontakt med oss.

Kjølerslange - Våre Nylon-pansrede slanger og stålarmede slanger kan tåle blant annet kjølevæske