Alle priser inkl. MVA

Slikan startede det hele ..

Jeg begyndelsen fra 1960'erne begyndte Masaharu Okazaki på et oppdrag, om å bygge høye, høye japanske racermotorer for å konkurrere med datidens mesterskabsvindende europeiske biler.
Bevæbnet med ren lidenskab for motorsport og medfødt evne til å absorbere informasjon, sammen han dybest sett fra hinanden i sin garasje, regnede om hvordan de jobber, for deretter å designe forbedringer til øge ydelsen.
Som en selvuddannet mand begyndte han opprettholdt på jobb på motorsykler og gik til siden videre, til å utvikle deler til 4 hjulede kjøretøyer.
Mr. Okazaki grundlagde sit firma, OS Giken, i de tidlige 1970'ere med styrke, holdbarhed og stræben efter høj ydelse i tankerne; disse målene for utvikling av de som forbliver den dag i dag, og OS GIken har etableret seg i toppen, når det kommer til design og fremstilling av innstillingene i høyeste kvalitet.

Fra Mr. Okazakis ydmyge begyndelse, der fiksede med motorcykeldele derhjemme, har OS Giken utviklet seg og vokset i årenes løb samt bygger og sementerer og ry som en av de beste produsentene av racerdele i verden.
Virksomhedens hovedkvarter og fabrikk, beliggende i Okayama, Japan ble offisielt grunnlagt i 1973.

Sortere etter
Bilde av Enkeltplade kobling - OS Giken

Enkeltplade kobling - OS Giken

OS Giken Nissan SILVIA / 180SX CA18DET Super Single Steel Dampened Single Plate Clutch
kr 11 772,79 (NOK)
Bilde av TS-serie dobbeltplade kobling

TS-serie dobbeltplade kobling

OS Giken Nissan SILVIA / 180SX CA18DET TS Series Dampened Twin Plate Clutch
kr 16 353,65 (NOK)