Alle priser inkl. MVA

Sabelt - Sikkerhet siden 1972

Sabelt er en global leder innen utvikling og produksjon av originale utstyrsseter, motorsportsprodukter og sikkerhetsbelter for spesielle applikasjoner i nisjemarkeder som luftfart og luftfart.

Kvaliteten på Sabelt's produkter er et resultat av intensiv forskning og utvikling som gjør det mulig å oppnå de høyeste nivåer av ytelse og sikkerhet. Sabelt har gitt de ledende, historiske bilprodusentene innovative fastholdelsessystemer i flere tiår, og kombinerer smart bruk av sikkerhetsbelter og seter til forskjellige bruksområder; fra motorsportens verden til bil- og romfartsindustrien.

Sabelt er den eneste som kan teste komponenter under ekstreme forhold takket være deres avanserte dynamiske krasjtester med fast barriere - de har satt bilsikkerhetsstandarder i flere tiår.

Topp Formula One-førere, fortid og nåtid, som Ayrton Senna, Michael Schumacher og Lewis Hamilton har alltid valgt å samarbeide med Sabelt.

Sabelt har 3 forskjellige forretningsområder; originalt utstyr, racing / tuning og spesielle applikasjoner, designet for å imøtekomme behovene til bilister og bilprodusenter.

Sabelt har kontorer i Moncalieri (Torino, Italia) og Detroit (U.S.A.)

Sortere etter
Bilde av Sablet HERO

Sablet HERO

Hero kjøresko fra Sabelt
kr 2 566,46 (NOK)
Bilde av Sabelt HERO

Sabelt HERO

Hero hansker fra Sabelt
kr 1 420,11 (NOK)
Bilde av Seleputer 3"

Seleputer 3"

Sett med 2 stykker. Velg mellom svart, rød eller blå
Fra kr 140,30 (NOK)