Alle priser inkl. MVA

Velkommen til Qualitec.no

 

 
Velkommen til Qualitec.no

Siden 2006 har jeg (Anders Amby) vært interessert i å tune inn biler, lidenskapen har vært stor og jeg har gjort alt for å få så mye kunnskap og ferdighet i tuning som mulig. Jeg er veldig stolt av å hjelpe alle kundene mine personlig og så direkte som mulig slik at hver kunde får akkurat det som er ønsket. Jeg har laget både biler med turbo, kompressor og spjeldhus, og bygget dem opp fra bunnen av. Separerte motorer i atomer og samlet dem med flotte deler, slik at de lagde over 600 hk. Så alle er veldig velkommen til å ringe og få en personlig samtale og råd om hva som er best å gjøre for deres bil.

-Anders Amby

Direkte tlf: 0045-51 81 06 99

E-post: Anders@Qualitec.dk

 

Profesjonell tuning av biler!

Du er alltid sikret en perfekt utført jobb av Qualitec. Qualitec utføre tuning av biler. Det er flere måter å ta et slikt prosjekt på:

Du kjøper produkter og får råd med på kjøpet.
Ofte selger vi bare motorstyring, så vel som andre tuning-deler, og i den forbindelse er det mange spørsmål som følger med, for eksempel hvordan jeg monterer turboen, om det er noen ting jeg trenger å være ekstra oppmerksom på osv. Disse spørsmålene er vi glade for å svare på, og gir også svar på mange av spørsmålene som burde dukke opp underveis, og skulle du gå i stå midt i prosjektet på grunn av uventede situasjoner, kan vi også ta bilen inn og fullføre den slik at du kan få prosjektet ferdig.

Du leverer bilen ombygd - vi programmerer den for deg.
Et annet eksempel kan være at du selv kan montere tuningsdeler (kompressor/turbo eller lignende) og vil ha den programmert/kjørt inn av oss. Dette kan også gjøres enkelt. Her kan du bruke for eks. Vems.

Du leverer bilen din - vi bygger den om for deg!
Et typisk eksempel på tuning av en bil kan være at du som kunde står og ønsker å ha ettermontert en turbo eller kompressor på bilen din, og du har kanskje ikke den nødvendige kunnskapen om det og vil at vi skal gjøre hele jobben for deg. Dette er vår spesialitet! Vi mottar bilen, bygger og monterer delene, kjører bilen til den kraften du vil ha, og tilbake får du en bil som har betydelig mer kraft (HK/NM) enn før vi mottok den og kjører som en drøm, drømmen din!

 
Kraftmåling av bilen.
Qualitec har en rulleskinne som kan håndtere opptil 1000 hk. Så, hvis du skal ha målt effekten på bilen, kan vi også gjøre det!

Pris 325 inkl. Mva.