Søk
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Filterboks

  En universal filterboks i en bil er en komponent som brukes til å huse og beskytte luftfilteret. Luftfilterets primære funksjon er å rense luften før den når motorens innsugingssystem, og på den måten forhindre støv, skitt og andre skadelige partikler i å komme inn i motoren.

  Beskyttelse av motoren: Luftfilteret i filterboksen fanger partikler som støv, skitt, pollen og andre forurensende stoffer, noe som forhindrer dem i å komme inn i motoren. Dette beskytter motorens indre deler mot slitasje og skader.

  Forbedret motorytelse: Ved å sikre at kun ren luft når motoren, kan luftfilteret hjelpe med å opprettholde en optimal luft-drivstoff-blanding. Dette forbedrer forbrenningsprosessen, noe som kan resultere i bedre drivstoffeffektivitet og motorytelse.

  Forlengelse av motorens levetid: Ved å holde skadelige partikler ute av motoren, reduserer luftfilteret risikoen for at disse partiklene forårsaker skader på motorens komponenter, noe som kan forlenge motorens levetid.

  Allsidighet og tilpasning: Siden det er en universal filterboks, er den designet for å passe til et bredt spekter av kjøretøy, noe som gjør den til et praktisk valg for bileiere som ønsker en enkel og fleksibel løsning for å beskytte motoren deres.

  Universale filterbokser kommer ofte i forskjellige størrelser og former for å passe til forskjellige motorrom og luftfiltersystemer, noe som gjør dem til en fleksibel løsning for mange bilmodeller. De kan være laget av forskjellige materialer, som plast eller metall, avhengig av produsenten og det spesifikke designet.

  I noen tilfeller kan en universal filterboks også være designet for å forbedre luftstrømmen og dermed potensielt forbedre motorytelsen ved å redusere luftmotstanden sammenlignet med det originale filterhuset.

  Sorter etter
  Vis per side

  3" Innsugningskit med lukket boks - Air intake pipe

  1.00308.01-MP-A22B
  Innsugningsboks med flexslange.
  kr 1.097,94 (NOK) eksl mva

  KN Style luftfilter - Cold Air Intake - Sølv

  1.00114.02-SØLV
  70mm. inngang
  kr 1.097,94 (NOK) eksl mva kr 621,12 (NOK) eksl mva

  3" Innsugningsflexslange - Air intake pipe

  1.00114.06-MP-AI905bk
  Flexslange for suging eller kjøling av bremser.
  kr 156,85 (NOK) eksl mva

  K&N filtersystem - VAG TSI / TFSI - 57s-9500

  57S-9500
  1.2 / 1.4 / 1.8 / 2.0 TSI / TFSI
  kr 2.744,86 (NOK) eksl mva