Alle priser inkl. MVA

Om oss

Qualitec.no - Et tuningselskap med stolthet

Qualitec er et selskap eiet av Anders Amby. Jeg er utrolig stolt av min bedrift der jeg har drevet denne butikken med tuningutstyr og deler til biler siden feburar 2012. Det har blitt et veldig solid selskap der jeg legger mye vekt på: Kundeservice, høy kvalitet på alle produkter og billige priser.

Jeg er veldig opptatt av:

Tuning av biler, alt fra montering av turbo, kompressor og programmerbar motorstyring
Produksjon av spesialdeler
Få tuningsdeler hjem til kunder


Hvorfor velge Qualitec.no?

Jeg har jobbet fulltid med tuning av biler siden 2006, og har en stor forståelse av motortuning, fremstilling av alt, Turbokit, kompressorkit med CNC maskinbeslag, motorstyring og elektronikk. Det vil si at jeg har forståelse for alt jeg gjør. Har du et prosjekt som jeg mener ikke er bærekraftig, takker jeg nei, ettersom jeg bare tar på meg prosjekter jeg synes er interessant, og dermed får du alltid et ferdig produkt som er top notch.

Vi leverer pakker raskt til Norge - Vi har mange av våre produkter på lager.

Kvalitet og kundeservice i toppklasse!

Jeg legger stor vekt på kundeservice, og derfor kan jeg i dag presentere en Trustpilot-score på opptil 9,7 - noe som betyr at Qualitec.no er øverst i kategorien bilutstyr og tilbehør. Jeg vil ikke ha misfornøyde kunder! Så hvis du har noen problemer, er du alltid velkommen til å kontakte oss!

Jeg er alltid takknemlig når jeg mottar en bestilling og alle som har bestilt hos meg takker jeg, samme om det er tidligere eller fremtidige kunder.

Anders Amby

Anders Amby - Tak