Alle priser inkl. MVA

Bremser - Sportsbremser - Racerbremser

Her finner du deler for å oppgradere bremsesystemet. Vi tilbyr kvalitetsbremseskiver og klosser til en rimelig pris.
Våre bremser har ikke bare et sporty utseende, men øker også bilens bremseevne betydelig.
Bremseskiver med ventilasjonskanaler avkjøler mye mer enn skiver uten kanaler, og dermed unngår man sviktende bremser, eller at skivene streiker og blir skjeve, noe som kan merkes med et ristende ratt og redusert bremseevne.

Sport Street bremser

Våre Sport Street produkter er en veldig god oppgradering til gatebruk. Her er det snakk om optimaliserte bremseskiver og bremseklosser. De er sertifisert og kan monteres direkte for å erstatte de opprinnelige bremsene. De trenger ikke registreres for undersøkelse. En super oppgradering for de som kjører fort og trenger bedre bremser enn de opprinnelige. Eller bare for å gi bilen en ny detalj med et sporty utseende.

Race track bremser

Våre Race Track produkter er mest ment for banebruk. Mange av systemene kan også godkjennes for gatebruk, men det krever registrering. Dette innebærer fullstendig bytte av bremsesystemet, for større skiver og klosser, en annen bremsecaliper, som typisk er utstyrt med flere stempler, som gir mye større bremsekraft.

Ta kontakt med oss ​​hvis du er i tvil eller ikke finner det du leter etter.

Lukk
Filter by Clear All
Sorter etter

Bremsevæske

Her får du bremsevæske i forskjellige størrelser. Det er en superbremsevæske for bremser og koblinger.
Fra kr 521,65 (NOK)

BMW E36 Brake Cooling Kit

Give your E36 the most optimized brake cooling on track with our E36 Brake Cooling Kit. Used to increase the longevity of your brakes and reduce brake fade.
kr 3.825,46 (NOK)