Søk
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Vems

  Vems

  VEMS - Motorkontroller som fungerer

  Qualitec.no er stolt over å presentere det Versatile Engine Management System v3 utviklet av VEMS Group. Denne VEMS ECU (Genboard som den opprinnelig ble kalt) startet som et DIY-prosjekt for bilentusiaster og har vokst til et nivå der VEMS er en reell trussel for de etablerte programmerbare kontrollprodusentene. Det gir et enestående ytelsesnivå og allsidighet, men likevel et veldig rimelig system.

   

  VEMS (Versatile Engine Management System) -programmerbart motorstyringssystem er det navnet løfter om at det er et allsidig styringssystem som kan brukes til uavhengig kontroll og kan erstatte praktisk talt alle OEM, kontrollere og håndtere mange motorparametere og funksjoner, for eksempel kamakseljustering digital / analog, lystgassstyring, bredbåndskontroll av høy kvalitet, banekontroll og avgassstemperatur med alarm og automatisk justering av turbotrykk og mer drivstoff lagt til for å beskytte motoren mot overbelastning / forbrenning. På det enkleste kan det være mulig å konfigurere VEMS til å håndtere injeksjonssystemer av monopunkt-type mens du bruker de originale Lambda-sensorer med smal bånd.

   

  Det er mer enn bare en annen datamaskin for injeksjon av drivstoff. Den kan kontrollere sekvensiell injeksjon og tenning av opptil 8 sylindere, komplett med 2-kanals bredbånds lambda-kontroller. Den har funksjoner og ytelse som bare finnes i ECU-er mange ganger prisen, og kan konfigureres med en bærbar datamaskin eller direkte koblet til et tastatur og LCD-skjerm. Ny firmware kommer ca. fire ganger i året med nye spenner funksjoner som fritt kan hentes og installeres.

  Sorter etter

  Komplett plugg med stikkben til Vems

  1.00205.10052
  Plugg og stikkben for Vems motorstyring.
  kr 446,49 (NOK) eksl mva

  Plugger for ben til Vems

  1.00203.04013
  Ben til Vems motorstyring.
  kr 4,62 (NOK) eksl mva

  VEMS 700 KPA mapsensor - 0-5 volt

  1.00205.09033
  kr 702,07 (NOK) eksl mva

  Vems Bluetooth modul

  1.00203.08052
  Bluetooth modul til Vems motorstyring, fet modul som gjør det mulig å se mange data på sin mobil, viser div. parameter fra motorstyringen.
  kr 732,86 (NOK) eksl mva

  Vems motorstyring

  Veldig fin motorstyring med mange kule race funksjoner! Enkel oppsett og mye støtte for å kjøre motorstyring.
  kr 5.413,29 (NOK) eksl mva

  Eksos føler, EGT sensor - Vems motorstyring

  1.00204.07051
  Egt sensor for Vems motorstyring, måler eksosstemperaturen.
  kr 846,79 (NOK) eksl mva