Alle priser inkl. MVA

JE Pistons - Verdens beste i stempler.

Med over 70 års erfaring er JE Pistons det ledende selskapet innen smiing av høyytelsesstempler. De har bygget et rykte som konkurransen bare kan prøve å leve opp til.

JE har en historie med å produsere stempler og komponenter av høyeste kvalitet som profesjonelle ingeniører, løpsteam og høytytelsesentusiaster stoler på.

De beste motordesignerne i NASCAR, ALMS, NHRA, AMA Supercross og andre velger JE Pistons fremfor ethvert annet merke.
I over 70 år har JEs posisjon i spissen for produksjon av ytelsesstempler vært et resultat av kontinuerlig forskning og utvikling av unike materialer, frimerkedesign og teknologier. Ved å bruke avanserte CNC-maskiner for å produsere med spesiell smiing, kan JE Pistons opprettholde nøyaktige spesifikasjoner for hvert stempel og opprettholde toleranser på en milliondels tomme.

Det som også er tilgjengelig på JE Pistons er bransjeledende prosessor som Ultra Crown, en digital tredimensjonal stempelkronemaskinprosess og Finite Element Analyse (FEA). FEA er en datamaskinprosess der stress og tretthet testes på en datamodell før selve stempelet går i produksjon.
JE Pistons kvalitetsstyringssystem er ISO 9000: 2015-sertifisering.
I tillegg til dette har de også topp moderne inspeksjons- og testutstyr som lar dem gi deg det beste i stempeldesignkonfigurasjoner.
JE Pistons leverer de høyeste standardene for kvalitetskontroll før det ferdige produktet når markedet, eller mellom hendene på kundene.

 

MERKNAD: Hvis du ikke finner det du trenger nedenfor, kan du kontakte oss for en uforpliktende samtale.

Sorter etter

JE pistons - vare nr : 297179 - M50b30

Spesielle varer som må bestilles.
kr 12.916,09 (NOK)

JE-Pistons Custom Volvo 1.7L 8V(B18FT)Turbo(8.5:1)81.50mm+th

Custom piston med topcoating - WCA17128
kr 12.055,02 (NOK)

Spesielle stempler til M50B30 / M54B30

Spesielle stempler til BMW M50 / M54
kr 16.532,60 (NOK)