Alle priser inkl. MVA

K&N - Luftfilter bygget for å bli.

I over 50 år har K&N vært et av de ledende selskapene innen filtrering og teknologi for biler. De tilbyr produkter for å øke ytelsen, beskyttelsen og levetiden til tusenvis av tuningdeler for forbrukere over hele verden.

På begynnelsen av 1960-tallet utviklet to motorsykkelryttere, Ken Johnson og Norm McDonald (K&N), en banebrytende ny idé for et luftfilter - en som kunne oppstå under krav om støvete og skitne terrengmiljøer. Etter å ha eksperimentert med flere typer filtermedier, oppdaget de at et oljet bomullsstoff lot filteret ikke bare fange forurensninger veldig effektivt, men også la det vaskes og gjenbrukes, og det opprinnelige K&N High-Flow Air Filter ble født.
Fem tiår senere fortsetter K&N å innovere bransjens ledende filtreringsteknologi og tilbyr eksepsjonell beskyttelse til alle typer biler over hele kloden.

I tillegg til ytelsesluftfiltre produserer K&N nå en rekke andre beskyttelses- og ytelsesprodukter, inkludert luftinntakssystemer, oljefiltre, drivstoffilter, kabinluftfiltre og hjemmeluftfilter, med et rykte for eksepsjonell kvalitet og kundeservice som millioner av kunder stoler på.
K&N har opprettholdt et engasjement for racing og motorsport gjennom hele sin historie og har sponset mesterskapvinnende lag i de fleste underdisipliner av motorsport.
En lang og historisk arv etter løp fortsetter å bidra til utvikling av produkter for alle typer kjøretøy og motorer.

Sortere etter
Vise per side
Bilde av 2,75" KN luftfilter 70mm. K&N Clamp-on

2,75" KN luftfilter 70mm. K&N Clamp-on

Her får du et K&N sportsluftfilter med 70mm. inngang.
Fra kr 823,25 (NOK)
Bilde av 2,87" KN luftfilter 73mm. K&N Clamp-on

2,87" KN luftfilter 73mm. K&N Clamp-on

Her får du et K&N sportsluftfilter med 73mm. inngang.
Fra kr 685,81 (NOK)