Alle priser inkl. MVA

Aeromotive - Ikke et "Me too"-produkt.

[Passion] En intens, nesten ukontrollerbar entusiasme.

For dem er lidenskap definert av tre generasjoner ytelse. Aeromotive er biproduktet fra generasjoner av blod, svette og tårer som har formet deres kunnskap og erfaring. Deres forpliktelse til å utvikle høydepunktet til ytelsesprodukter kommer fra deres historie, deres virkelige opplevelser og lidenskap. Derfor ser du dem alltid på banen, kjører bilene sine, tester produktene sine, lærer av vennene sine og kjente og lever i bransjen de elsker.

[Performance] Et kjøretøys evne til raskt å få fart og bevege seg effektivt med høy hastighet.x

De mener at ytelse betyr pålitelighet, lang levetid og holdbarhet. Dette er filosofien de har bygget sin virksomhet og produkter på. I løpet av årene har de vokst raskt og distansert seg fra konkurrentene på grunn av deres metodiske, omhyggelige tilnærming til å levere uovertruffne ytelsesprodukter med uovertruffen holdbarhet.

Da andre ikke kunne levere, spurte de; Hvorfor kan ikke en drivstoffpumpe kjøres i mer enn 125 000 miles? Hvorfor kan den ikke presse deg gjennom rushtiden og nedover banen hver helg? Det er her de blomstrer. Å være best er ingen hemmelighet. Ved å anvende luftfartsprosesser, prosedyrer og teknologi, intern prosjektering, ekte applikasjonskunnskap og 3 generasjoner racing, er det lett å se hvorfor de er de "BESTE".

Du vil aldri se dem lage et "ME TOO" produkt. Hvert produkt de utvikler tilbyr noen funksjoner eller fordeler som konkurrentene har fjernet. Samtidig kan du også være sikker på at hvert produkt som kjører fra deres anlegg testes til de høyeste standarder og garanteres av Aeromotive for integritet og pålitelighet. De gjør alt dette for å garantere at du har det beste drivstoffsystemet som dine hardt tjente penger kan kjøpe.

Hvis du ikke finner det du leter etter, må du alltid kontakte oss.

Sorter etter

Phantom 340 Stealth Drivstoffpumpe

Passer til henholdsvis EFI-motorer og forgassermotorer. Den må imidlertid brukes med en motor som har retursystem. Kan bare brukes i tanken, noe som betyr at den må være nede i selve tanken og derfor ikke kan henge ved siden av.
kr 7.042,33 (NOK)

AN10 In-line drivstoff filter- 10 Micron

1.00160.01-12385
Bright-dip black
kr 1.676,75 (NOK)

AN10 In-line drivstoff filter- 10 Micron - Rød

Element Red Anodize Finish
kr 1.676,75 (NOK)

AN10 In-line drivstoff filter- 100 Micron

Element Black Anodize Finish
kr 1.676,75 (NOK)

AN10 In-line drivstoff filter- 100 Micron - Rød

Element Red Anodize Finish
kr 1.676,75 (NOK)

AN10 In-line drivstoff filter- 40 Micron

Mesh Element Bright Dip Black
kr 1.676,75 (NOK)