Toppakning

Ståltoppakning & skjæreringspakning 

Nedenfor finner du toppakninger, vi har for eksempel Cometic Stålpakning & skjæreringspakning fra Athena. Alle merkene er av høyeste kvalitet, og det er vanligvis bare prisen som skiller dem fra hverandre.

Skjæreringspakning VS Ståltoppakning 

Det er fordeler og ulemper ved begge type pakninger. Vi har solgt mange av begge typer og derfor anbefaler vi de begge. Men med en ståltoppakning kan du velge den tykkelsen du vil ha, slik at du kan få den kompresjonen du vil. Pakningen passer perfekt med den boringen sylinderen har, slik at det ikke er noen kanter inne i forbrenningskammeret. Ståltoppakningen kan også resirkuleres i noen tilfeller. Ulempen ved et ståltoppakning er at det kan bli lettere med lekkasje der olje og vann kan komme inn mellom et av de flere lagene av stål. Så når du monterer et ståltoppakning er det en stor fordel å få blokken og toppstykket beint - så begge flater er 100% rette.
Skjæreringen er også veldig bra, jeg kjører selv med den i min egen BMW med M20 motor. Skjæreringspakning kan monteres uten å frese riller i toppstykket eller blokken. Pakningen er mer fleksibel og gjør det tett mellom blokken og toppstykket uten at de er rette. Skjæreringspakning er ikke tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og tykkelser, og det vil gi en "kant" på enden av sylinderveggen øverst - Vi har imidlertid aldri opplevd at det har blitt et problem, og vi kan anbefale denne typen pakning da de fungerer veldig bra!

Sortere etter
Vise per side
Bilde av Toppakning til 1.8T

Toppakning til 1.8T

Ståltoppakning til VAG 1.8T
kr 607,50 (NOK)
Bilde av Turbo stainless steel gasket - BMW M50B25/M52B25/M52B28

Turbo stainless steel gasket - BMW M50B25/M52B25/M52B28

Passer på BMW M50B25/M52B25/M52B28
kr 700,31 (NOK)