Søk
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Intercooler

  Billig Intercooler - Kjøp intercooler i høy kvalitet

  Nedenfor finner du ulike typer intercooler, vi har universal intercooler som kan brukes til alle biler og brukes til alle typer motorsport. Hvis du velger en universal intercooler, kan du se dimensjonene til intercooler under beskrivelsen. Kvaliteten på disse intercooler er topp og kjøleeffekten er veldig bra. Du vil også finne intercooler sett som ofte er direkte for montering. De er en enkel og billig måte å få ekstra kraft ut av bilen sin. Ta kontakt med oss på email hvis du har spørsmål eller ønsker å kjøpe disse intercooler.

  Silikonslanger for intercoolers

  Hvis du trenger silikonslanger, reduksjoner, bøyninger eller bare slanger, har vi også det. Husk å kjøpe rustfrie stålklemmer og rustfritt stålrør for intercoolermontering.
  Slangene finner linket her: Silikonslanger til båt, bil og motorsport

  Kjøling av ladeluftstemperaturen

  Når luften presses sammen utvikles det varme, jo mer trykket er, desto mer varme blir utviklet. Av denne grunn er kjøleribber montert på bilverkstedets kompressor/sylinder. Varmen utvikles også når du monterer en turbo eller kompressor på motoren din. Også varmen fra turboladerens turbinehus flyttes inn i trykksiden. I svært ekstreme tilfeller kan temperaturen stige til ca. 145 ° C. Med høyt innsugningstrykk får du mindre effekt ut av motoren din, motoren har lettere for å antennes som kan ødelegge motoren din hvis ingen bankesensor er montert for å unngå dette.
  Varmluft fyller også mye mer enn kald luft, noe som betyr at så mye luft ikke kan komme inn i sylinderen som om luften var kald. = Mindre effekt.

  Du har to alternativer for å løse problemet med høy indsugningstempratur. Du kan montere en intercooler i god størrelse, da det nå er rom i bilen. Du kan også montere vanninjeksjon som er en svært effektiv måte å løse problemet på, med mindre du har plass til en stor intercooler. - Selvfølgelig kan du også kombinere de to og få ekstra kraft ut av den.

  En intercooler kan ha en effektivitet på opptil 69% - Hvis du for eksempel har en innsugningstemperatur på 50 grader, kan du redusere den til rundt 14 grader. Dette avhenger mye av utetemperaturen og lufthastigheten gjennom intercooleren.

  Sjekk ut vårt store utvalg av deler i vår kjølekategori.

  Sorter etter
  Vis per side

  Intercooler 3 "Super - Bar og plate

  1.00307.03-IC02
  Her er en intercooler med super flow som kan kjøle opp til 500 hk. Intercooleren krever litt plass å plassere foran radiatoren. Dimensjonene på denne intercooleren er H: 300 L: 630 B: 76 - 500 hk.
  kr 2.039,04 (NOK) eksl mva

  Intercooler piping kit 2.5" - Black

  L1H-ICK250BK
  kr 1.646,91 (NOK) eksl mva

  Intercooler piping kit 3" - Black

  L1V-ICK300BK
  kr 1.725,34 (NOK) eksl mva

  Intercooler - Golf 4

  1.00305.00-MP-ICC035
  Intercooler for Golf 4 1.8T. Meget enkel montering og effektiv kjøling. Opptil 280 hk.
  kr 1.875,91 (NOK) eksl mva kr 1.568,49 (NOK) eksl mva
  Filters Close