Alle priser inkl. MVA

Fremre rør - Downpipe i høyeste kvalitet

Med en ny downpipe får du høyere flyt i ditt eksosanlegg. En downpipe - også kalt et frontrør - er den eksosdelen som settes på rett etter turboladeren. Ofte er det en katalysator i frontrøret, katalysatoren sikrer at bilen ikke forurenser, men mange vil ikke ha en katalysator montert i røret, siden det ikke er så god flyt i den som i en "ren" og stor downpipe. Når du installerer en ny downpipe, er det viktig å se om røret er større slik at mer eksosgass kan passere gjennom røret, vårt frontrør er alltid større og laget for høy effekt.

Rustfri downpipe - Montert som original

Når du får en ny downpipe fra Qualitec.no er det ofte en som er plug and play for original montering. Men vår spesialtilpassede downpipe er til for eksempel 1.8T er laget for montering med større eksos, for eksempel 2½" eller 3". Det finnes uttak til for eksempel lambdasonde, eksostemperatur og muligens andre sensorer.

Nedenfor finner du downpipe for ulike bilmerker, og dersom du ikke finner en downpipe som passer din bil, er du velkommen til å skrive en epost til oss.

Sortere etter
Vise per side
Bilde av Downpipe + Catalyst Converter A3, S3, TT, Golf, Passat, Leon, Altea 1.8 / 2.0 TSi / TFSi

Downpipe + Catalyst Converter A3, S3, TT, Golf, Passat, Leon, Altea 1.8 / 2.0 TSi / TFSi

Pakninger og klemmer for downpipe finner du under relaterte produkter, lenger nede på siden. Rør og katalysator for VAG 1.8 / 2.0 TSi / TFSi motor
kr 6 522,36 (NOK)