Alle priser eksl. MVA

Fremre rør - Downpipe i høyeste kvalitet 

En Downpipe gir deg mer hestekrefter, god flow og bedre lyd. Det er en av de mest effektive oppgraderingene du kan gjøre på bilen din, målt ved kraft i forhold til pris.
Våre Downpipes er alle laget av rustfritt stål av høy kvalitet, og med høy ytelse som fokus. Muligens. tilbehør finner du under relaterte produkter på den enkelte Downpipe.

Vi har gjort det enkelt for deg å finne riktig Downpipe for bilen din via filtreringsalternativene nedenfor. Når du har lagt inn all data om bilen din, bør det helst være maksimalt 1-3 alternativer igjen, og så kan du se under de enkelte Downpipe nøyaktig hvilken av dem som passer.

Husk å sjekke under den enkelte downpipes beskrivelse, om den passer akkurat til bilen din!

Med en ny downpipe får du høyere flyt i ditt eksosanlegg. En downpipe - også kalt et frontrør - er den eksosdelen som settes på rett etter turboladeren. Ofte er det en katalysator i frontrøret, katalysatoren sikrer at bilen ikke forurenser, men mange vil ikke ha en katalysator montert i røret, siden det ikke er så god flyt i den som i en "ren" og stor downpipe. Når du installerer en ny downpipe, er det viktig å se om røret er større slik at mer eksosgass kan passere gjennom røret, vårt frontrør er alltid større og laget for høy effekt.

Rustfri downpipe - Montert som original

Når du får en ny downpipe fra Qualitec.no er det ofte en som er plug and play for original montering. Men vår spesialtilpassede downpipe til for eksempel 1.8T er laget for montering med større eksos, for eksempel 2½" eller 3". Det finnes uttak til for eksempel lambdasonde, eksostemperatur og muligens andre sensorer.

Nedenfor finner du downpipe for ulike bilmerker, og dersom du ikke finner en downpipe som passer din bil, er du velkommen til å skrive en epost til oss.