Alle priser inkl. MVA

Sports Eksos / Catback

Sports eksos i rustfritt stål, til skarpe priser.
Få en fin sporty finish, bedre lyd og ytelse som vil gi deg mer kjøreglede i mange år fremover!
Alle eksosanleggene vi selger er designet for å forbedre bilens ytelse sammenlignet med en original. Og at det skal gi et flot sportslig utseende og lyd.
Spesielt kan vi anbefale Simon's eksosanlegg, som er veldig høy kvalitet for pengene. Alle eksos fra Simons er i ss304 rustfritt stål, noe som betyr en forventet levetid på 10-20 år.
Vi har eksosanlegg for mange bilmerker og modeller, men hvis du ikke finner en som passer din bil, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Simons eksos godkjent for bilkjøring og bilinspeksjon!

Alle Simons eksos som er EU-godkjent, vil ha en E-typegodkjenning festet nederst på siden. På denne måten er du sikker på at eksosen din kan bli problemfri gjennom fremtidsvisjonen.

Simons sports eksos

Med Catback / sportseksos fra Simons får du mye for pengene. Et eksos fra Simons er alltid i topp kvalitet ss304 rustfritt stål, noget som selv de noe dyrere alternativene på markedet ikke kan matche. I tillegg gir en Simons sportsuttak et deilig sportslig utseende og lyd. Ofte vil alt du trenger for montering være inkludert i prisen, og Simons eksos er enkle å montere og krever ofte svært lite justering og justering. En Simons sportsuttak er testet for å tåle høye temperaturer og kjøring med maksimal ytelse.

Magnaflow sportsuttak

Med magnaflow sports eksos og catback eksos for deg en super fin lyd samt eksosrør i høy rustfri kvalitet. Magnaflow komplett eksos "catback" eksos er amerikansk kvalitet, som varer i mange år. Magnflow lager eksos for mange bilmerker, og specielt til de amerikanske biler. Magnaflow er en tann dyrere enn f.eks. Simons komplette eksos - Vi anbefaler Simon's eksos da den rustfritt stål er av utrolig bra kvalitet, og de gir også en veldig fin sportslyd.
Leveringstid for eksos fra Magnaflow er vanligvis 3-5 dager. Hvis varen ikke er på lager i Italia, sendes varen direkte fra USA, her kan levering være ca. 14+ dager.