Søk
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Hvordan får jeg billig tuning?

  Hvordan får jeg billig tuning?

  Nedenfor prøver vi å beskrive og veilede deg gjennom hvordan du får litt ekstra effekt uten å måtte koste en formue. 

  Montering av luftfilter

  Ved å installere et åpent luftfilter eller cold air intake gjør det at motoren lettere kan få luft i sylinderen. Samtidig er det en god idé å montere luftfilteret slik at det er kald luft det suger i stedet for f.eks. 40-60 graders luft. Her kan du se et sett for å montere cold air intake og her finner du forskjellige universelle luftfiltre. Husk å kjøpe rengjøringsvæske sett for KN filter

  Pris fra: 375 - 1300 kr.


   

              
  Montering av Oil Catch Tank

  Få motoroljedampen bort fra inntaket med en oljetank. Motoren slipper ut noen damper som først går inn i motorinnløpet. Men når dampene kommer inn i motoren, blir oktan dunket og motoren lettere å antennes. Så en veldig liten ting er å montere en billig oljetank.
   
  Få motoroljedampen vekk fra inntaket med en oljetank. Motoren slipper ut noen damper som opprinnelig ble passert inn i motorens inntak. Men ved at dampen kommer inn i motoren senkes oktantallet, og motoren kan lettere antennes. Så en liten ting å gjøre er å montere en billig Oil catch tank.

  Pris fra: 395 - 435 kr.
   

  Montering av universal sportskatalysator

  Ved montering av en universell sportskatalysator er motoren lettere å "kvitte seg med avgassen". Ved å redusere motstanden til den opprinnelige katalysatoren, får motoren ekstra kraft. Det finnes forskjellige typer sportskatalysatorer, 200 celler og 400 celler. Ved 200 celler er den største strømmen gjennom, da det ikke er så mye materiale inni den. Du må imidlertid være oppmerksom på at 400 celler går gjennom kontrollen lettere. I tillegg er det keramisk katalysator og metallisk katalysator. Metallkatalysatoren er den som holder seg best for tung belastning. Kjøp billig sportskatalysator

  Pris fra: 1375 - 2500 kr.
   

       


   
  Montering av større eksos / sportseksos

  Det gir også ekstra kraft å montere et større eksos. Du kan enten lage en "bygg deg selv eksos" eller kjøpe en komplett sportseksos hvis den er laget for din spesielle bil. Her finner du deler for bygging "gjør det selv eksos med rustfritt rør". Igjen ved å montere en sportseksos får du ekstra flow og gjør motoren lettere å kvitte seg med eksosgassen.

  Pris fra: 3000 - 8000 kr.
   

     


     
  Montering av skarpe kamaksler

  Ved montering av skarpe kamaksler endres når motoren får mest luft inn i sylinderen, og hvor lenge ventilene er åpne og dermed hvor mange hk motoren har. Hvis kamakselene blir for skarpe, kan motoren ha en ujevn tomgang. Ved montering av skarpe kamaksler har du noen alternativer: Få de originale kamakselene skarpe eller kjøp nye.

  Pris: Ny 2975 - 4500 kr.

  Chiptuning - Når du har installert tuningdelene

  Når du har installert delene du har kjøpt, må motoren trimmes til de nye delene. Normalt er det også noe å hente uten å montere tuningsdeler, så det er definitivt noe å gjøre med chip tuning og OBD tuning.

  Pris fra: 3600 kr.