Alle priser inkl. MVA

Air Jack 90 Competition, 8 BAR / 120 PSI

Et produkt som kommer fra forespørselen fra motorsport om et brukervennlig, lett og pålitelig Airjack som kan aktiveres med et lufttilførselstrykk på så lavt som 8 BAR / 120 PSI. Løfter bilen din til nye høyder ved bruk av en vanlig verkstedkompressor.
Produsenten: Nuke Performance

Tilgjengelighet: Bestillingsvare

kr 4 825,48 (NOK)

Pris Incl. toll & MVA

Nuke Performance 8 BAR (120 PSI) Air Jack 90 Competition er rask, lett, pålitelig og ekstremt enkel å bruke, og kan aktiveres med et lufttilførselstrykk på så lavt som 8 BAR (120 PSI). Forbered deg på alt som kan gå galt i løpet av løypedagen, og med disse luftkontaktene er du klar for raske og effektive reparasjoner, slik at du raskt kan treffe racerbanen igjen.

Laget av høyfast aluminium for lav vekt og ekstra holdbarhet
Karosseriet er laget av ekstrudering med høy styrke, maskinert aluminium for tynnest mulig veggtykkelse for å oppnå lavest mulig vekt uten å ofre funksjonalitet. Den har en høy styrke aluminium stempelstang med anodisert overflate for lang holdbarhet. De indre lagrene er konstruert av høy styrke, ultralett, polyoksymetylen med lav friksjon - disse luftjekkene er vanskelige å takle de høye kravene fra verdensomspennende motorsport.

Fungerer med en 8 BAR (120 PSI) vanlig verkstedluftkompressor
Nuke Performance Air Jack 90C har et optimalt driftstrykk mellom 6-12 BAR (87 - 174 PSI), dette betyr at den fungerer med et vanlig verksted 8 BAR (120 PSI) luftkompressor, slik at du ikke trenger å ta med en enorm og kostbar nitrogentank. Siden de fleste verkstedsluftkompressorer er tilgjengelige mellom 8 - 12 BAR (116 - 174 PSI), er dette hva disse luftkontaktene er spesifisert for å fungere med.

Hvor mye løfter Nuke Performance Air Jacks i et oppsett på 2 stk?
Nuke Performance Air Jacks 90 Competition er laget for bruk med en 8 BAR / 120 PSI luftkompressor, og takket være sin større diameter og smarte design kan den løfte 402 kg (886 lb) ved 8 BAR (116 PSI) og 603 kg (1329 lb) ) ved 12 BAR (174 PSI) hver.