Alle priser inkl. MVA

Air Jack 90 Competition Complete Set 3pc, 8 BAR / 120 PSI

Et produkt som kommer fra forespørselen fra motorsport om et brukervennlig, lett og pålitelig Airjack som kan aktiveres med et lufttilførselstrykk på så lavt som 8 BAR / 120 PSI. Løfter bilen din til nye høyder ved bruk av en vanlig verkstedkompressor.
Produsenten: Nuke Performance

Tilgjengelighet: Bestillingsvare

kr 13 799,91 (NOK)

Pris Incl. toll & MVA

Nuke Performance 8 BAR (120 PSI) Air Jack 90 Competition er rask, lett, pålitelig og ekstremt enkel å bruke, og kan aktiveres med et lufttilførselstrykk på så lavt som 8 BAR (120 PSI). Forbered deg på alt som kan gå galt i løpet av løypedagen, og med disse luftkontaktene er du klar for raske og effektive reparasjoner, slik at du raskt kan treffe racerbanen igjen.

Laget av høyfast aluminium for lav vekt og ekstra holdbarhet
Karosseriet er laget av ekstrudering med høy styrke, maskinert aluminium for tynnest mulig veggtykkelse for å oppnå lavest mulig vekt uten å ofre funksjonalitet. Den har en høy styrke aluminium stempelstang med anodisert overflate for lang holdbarhet. De indre lagrene er konstruert av høy styrke, ultralett, polyoksymetylen med lav friksjon - disse luftjekkene er vanskelige å takle de høye kravene fra verdensomspennende motorsport.

Fungerer med en 8 BAR (120 PSI) vanlig verkstedluftkompressor
Nuke Performance Air Jack 90C har et optimalt driftstrykk mellom 6-12 BAR (87 - 174 PSI), dette betyr at den fungerer med et vanlig verksted 8 BAR (120 PSI) luftkompressor, slik at du ikke trenger å ta med en enorm og kostbar nitrogentank. Siden de fleste verkstedsluftkompressorer er tilgjengelige mellom 8 - 12 BAR (116 - 174 PSI), er dette hva disse luftkontaktene er spesifisert for å fungere med. Med så lave som 8 BAR (116 PSI) vil disse luftkontaktene løfte 402 KG (886 LB) hver, og i et 3-jack-system resulterer det i hele 1206 KG (2658 LB). Dette utelater behovet for tilleggsutstyr som en trykkluftflaske, lanse eller høytrykkssystem.

Komplett sett med 3 knekt for alle typer motorsportbruk
For å gjøre det så enkelt som mulig for alle typer motorsport som dragracing, drifting, turbiler, sportsbiler, GT-racing, tidsangrep og mer har vi satt sammen et komplett sett med 3 Air Jacks med passende tilbehør. Air Jack-settet inneholder slanger, pneufit-beslag, sikkerhetsrekvisitter og luftkontakter for å dekke alle dine behov. Dette settet inkluderer luftstøpsler på 3 stk og er det vanligste oppsettet. En Air Jack foreslås plassert ved siden av hvert hjul og fungerer perfekt på kjøretøy med jevn vektfordeling over for- og bakaksel. Nuke Performance tilbyr også komplette sett med 2 og 4 stk luftkontakter for andre konfigurasjoner.

Settet leveres med knekter, sikkerhetsstøtter, 10 m (32,8 fot) slange og beslag
Nuke Performance 90C Air Jack-settene er designet for å brukes sammen med 8 BAR (120 PSI) verkstedsluftkompressorer og leveres komplett med en brukervennlig hurtigventil med en felles EURO / pneufit-montering som passer til de fleste vanlige luftkompressorer. Med den medfølgende braketten kan du montere den på et lett tilgjengelig sted uten risiko for å bli forurenset av vær eller skitt fra banen. I slangesettet får du 10m (32,8ft) 8mm hurtigkobling pneufit slange, 2x hurtigkobling T-beslag, 3x hurtigkobling 1/4 "BSPP barb-beslag for Air Jack-inntak og en petcock kulventil. de fleste oppsett og er enkel å installere, holdbar og rimelig.

Hvor mye løfter Nuke Performance Air Jacks i et oppsett på 3 stk?
Nuke Performance Air Jacks 90 Competition er laget for bruk med en 8 BAR / 120 PSI luftkompressor, og takket være sin større diameter og smarte design kan den løfte 402 kg (886 lb) ved 8 BAR (116 PSI) og 603 kg (1329 lb) ) ved 12 BAR (174 PSI) hver. Kombinert i et oppsett på 3 luftkontakter, overgår er den egnet for veldig lette kjøretøy.