Alle priser inkl. MVA

Air Jack 90 Competition Safety Prop

Nuke Performance Safety Prop for Air Jack 90-competition: Sikrer Air Jack-stemplene når de løftes.
Produsenten: Nuke Performance

Tilgjengelighet: Bestillingsvare

kr 1 340,35 (NOK)

Pris Incl. toll & MVA

Låser luftkontakten i en sikker og utvidet posisjon
Nuke Performance Air Jack 90 Competition Safety Props er designet for å brukes sammen med 90C-serien av Nuke Performance 8 BAR (120 PSI) jack. Når stempelet er utvidet helt, klemmer det seg lett og sikkert til stempelet og reduserer risikoen for skader i tilfelle trykk forsvinner på grunn av lekkasje, funksjonsfeil eller håndteringsfeil.

Produsert av ekstrudering av aluminium med høy styrke for å opprettholde den høyeste funksjonaliteten, finishen og kvaliteten for å takle de store kreftene de blir utsatt for når hele kjøretøyets vekt hviler på den som designet.

Slitesterk og håndterbar veske for oppbevaring
Når du bestiller 2 eller flere sikkerhetsrekvisita, leverer vi dem i en slitesterk og praktisk bæreveske med et solid håndtak som gjør det enkelt å oppbevare dem blant annet utstyr både når du er på banen og i verkstedet.

Laget i Sverige, og garanterer høyest mulig kvalitet
90 Competition Air Jacks og Safety Props er utviklet, designet og produsert av Nuke Performance for høyest mulig kvalitet og med samme kjennetegn som alle de andre delene i det lette motorsportsområdet. Det er ingen erstatning for kvaliteten på Nuke Performance!