Alle priser inkl. MVA

Blow off ventil diesel montering

Blow off ventil diesel montering - Guide

Finn hjelp til montering av blow off ventil - Diesel her. 

Kjøp: Blow off ventil - Diesel

Blow off ventil - Montering
Når du skal montere blow off ventil på dieselbilen din, skal du ha montert blow off ventilen på trykkrøret som går fra turboen til innsugningsmanifolden. Velg en slange som er av myk plast. Det gjør det enklere ved montering av kittet fra Qualitec.no

Montering av boksen
Boksen som styrer når blow off ventilen skal åpnes og lukkes skal helst sitte inne i bilen, så det ikke kommer fukt i den. Den røde ledningen fra boksen skal monteres på en tennings-pluss så det kun er strøm på den når nøkkelen er rotert. Den svarte ledningen må jordes. 

Gul ledning - Gasspedalen
Montering av den gule ledningen som skal på gasspedalen, monteres på den ledningen ved gasspedalen som ligger på 0 volt når pedalen er sluppet og 5 volt når pedalen er i bunn. Mål spenningen med et multimeter og når stikket er montert på gasspedalen. 

Montering av magnetventilen
Magnetventilen til denne blow off ventilen skal monteres så den gule slangen som følger med kan monteres på blow off ventilen og over på magnetventilen. Igjen fra magnetventilen og over til "vakuumforsterkeren". Det er typisk en "fordeler" der det er en liten stuss som man kan ta vakuum fra. 

Nedenfor ser du eksempler på det lille vakuum-uttaket som typisk er på dieselbiler.

 

Hvis du har noen spørsmål til montering av blow off ventil til diesel er du velkommen til å ringe eller skrive til Qualitec.no